Login or Register

Login

PasswordEnjoy web videos!

Search results 1-20 of 68 for qika istogut

MONIKA SALIHI - qika e boksierit

www.albayoung.com

Na vizitoni tani!!!
dailymotion.com

DEFA NE PEJ 2009

DEFA NE PEJ SANIJA TALLAVA.
youtube.com

RIFAT BERISHA  Rapsodve te Podgurit te Istogut 2015

Rifat Berisha këtë këngë jau kushtoi rapsodëve te Podgurit Istogas; Brahim Ukë Kabashi,Selman Kadrisë,Salih Sadikut ,Ahmet Alisë,Dan Xhaf Demaj,Idriz…
youtube.com

Disa veteran  nga Istogu nuk u futën në lista

Disa ish-ushtarë të UCK-së nga Istogu po ankohen se nuk u futën në listat e veterenëve. Ata po fajësojnë komandantët e tyre për këtë padrejtësi që u…
youtube.com

,,SOFRA E ISTOGUT,,  Gëzuar 2015

ANTARET E ,,SOFRA E ISTOGUT,,2015 Ismet Demaj,silist -Skender Sadikaj, solist -Faton Bytyqi,defist -Xhevat Avdylaj,Gitar -Sadik Ibrahimaj,violinë…
youtube.com

Violeta Kukaj 2007 Qika o Moj Qika

Violeta Kukaj 2007 Qika o Moj Qika
dailymotion.com

Ismet Demaj  Këngë e,, Blerim Bicaj ,, nga Vrella e Istogut

Teksti dhe mizika Ismet Demaj incizoi Dardan Demaj.
youtube.com

Istog Istogu Gjimmat

Qikat e Mitro. jon rrospija gaghahgahga.
youtube.com

Seldi Qalliu - Qika e zemres sime 2012

Shkarko ne VeqHite.Net
dailymotion.com

,,Sofra e ISTOGUT,,Pjesa e II

Orkestruar nga Dardan Demaj,student i akademis se muzikes Prishtine. Kendoin:Ismet Demaj,Faton Bytyqi,Skender Sadikaj,Kadri Sadikaj,Malush Avdiaj…
youtube.com

TiKi feat. Maksi - Qika don sponzor 2012

Shkarko ne VeqHite.Net
dailymotion.com

1 2 3 4